Decoració
Anar al Mapa Web
Cambra de Comerç de Terrassa Imprimir tornar al menú Maximitzar
Carregant contingut, espereu si us plau...
JORNADES D'EMPRENEDORIA
La Cambra de Comerç de Terrassa organitza, des de fa quatre anys, la Jornada d’Emprenedoria, amb la voluntat de crear un espai de trobada entre nous emprenedors, inversors i professionals relacionats amb la creació d’empreses, amb la intenció explícita d’intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre nous empresaris. Els emprenedors participants enriqueixen els seus coneixements pràctics sobre la gestió de l’organització i dels projectes de nova empresa, a més d’ampliar la seva xarxa de contactes.
Aquesta jornada està dirigida a emprenedors i nous empresaris que estiguin valorant la possibilitat de posar en marxa un projecte empresarial concret, o que aquest projecte estigui en la fase inicial o de consolidació.
A través de diferents ponències d’experts en la matèria que tracten aspectes d’interès per als nous empresaris, o de la presentació d’experiències d’èxit en la posada en marxa d’idees emprenedores que ja estan consolidades al mercat, els assistents adquireixen una sèrie de coneixements que després poden aplicar als seus respectius negocis.
Després es desenvolupa un col•loqui-debat entre els ponents en el qual es potencia la participació activa del públic assistent. A través d’aquest col•loqui, que està moderat per un periodista de reconeguda trajectòria al país, els emprenedors assistents poden solucionar i preguntar directament als ponents els seus dubtes o inquietuds sobre els temes tractats.
Finalment, es desenvolupa la sessió de Networking, un espai relacional on els nous empresaris poden entrevistar-se amb altres emprenedors, amb l’objectiu d’establir possibles aliances, col•laboracions i relacions comercials de futur. Els emprenedors disposen de cinc minuts d’entrevista amb cadascuna de les empreses participants del seu sector.
La Cambra ja ha organitzat tres edicions de la Jornada d’Emprenedoria, que han comptat amb la participació de més de 800 emprenedors. La Jornada d’Emprenedoria de la Cambra és l’acte d’emprenedoria amb més repercussió del Vallès i un referent en esdeveniments per al foment de l’emprenedoria al territori català.
Visiteu: www.jornadaemprenedoria.com
Amunt
Avall
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Jornades d’emprenedoria
Cambra de Comerç de Terrassa BLOC JORNADES