Decoració
Anar al Mapa Web
Cambra de Comerç de Terrassa Imprimir tornar al menú Maximitzar
Carregant contingut, espereu si us plau...
ASSESSORAMENT A PERSONES EMPRENEDORES

El Servei de Creació d’Empreses de La Cambra es desenvolupa segons un procediment d’atenció als emprenedors dissenyat amb la finalitat de detectar les necessitats d’assessorament de cada projecte i aprofundir en el nivell de coneixements que es transmeten als emprenedors.

La Cambra compta amb un sistema de classificació de projectes segons el seu potencial d'éxit que permet ajustar les característiques de l'assessorament al que es necessita en cada cas. 

El procediment combina sessions de formació en grup, amb sessions d'assessorament  personalitzades durant les quals s’aplicaran els coneixements adquirits en les sessions en grup a cada un dels casos concrets.

A La Cambra, els emprenedors també són assessorats ens aspectes més específics que resulten clau en el desenvolupament de la idea de negoci: Presència a Internet i ús de els tecnologies de la informació, Assessorament Jurídic i Suport a la internacionalització son alguns dels serveis que us poden ajudar a construir negocis cveritablement viables.

 

Per conèixer la nostra metodologia en detall, us convidem a concertar una entrevistra amb un assessor de la Cambra, que us explicarà en detall quin és l'itinerari d'assessorament més recomanat en el vostre cas particular.

Creació d'Empreses
   E-mail: creacioempreses@cambraterrassa.es
Tel. 937339834
Amunt
Avall
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Assessorament a persones emprenedores