Decoració
Anar al Mapa Web
Cambra de Comerç de Terrassa Imprimir tornar al menú Maximitzar
Carregant contingut, espereu si us plau...
PROCÉS D'ASSESSORAMENT
El Servei de Creació d’Empreses de La Cambra es desenvolupa segons un procediment d’atenció als emprenedors dissenyat amb la finalitat de millorar el servei d’assessorament i aprofundir en el nivell de coneixements que es transmeten als emprenedors.

El procediment combina sessions de formació en grup, amb altres emprenedors, amb sessions individuals i personalitzades durant les quals s’aplicaran els coneixements adquirits en les sessions en grup a cada un dels casos concrets.

Per conèixer la metodologia en detall, és necessari concertar una entrevistra amb un assessor de la Cambra. La formació en grup s’ha definit segons la següent estructura:
  • Aspectes legals en la creació d'una empresa
  • El pla d’empresa
  • El pla econòmic i financer
La formació en grup té una durada total de 5 hores i s’imparteix segons el calendari establert. L'assessorament en grup es pot fer en format intensiu (un matí) o bé dividit en dues sessions en horari de matí o tarda.
La finalitat és la de poder adquirir tots els coneixements bàsics per valorar l’inici d’un nou projecte empresarial.

A més, es lliura material didàctic d’utilitat, que es treballarà en cada una de les sessions, tant de grup com individuals.

Amb les sessions d'assessorament en grup, s’aconsegueix l’objectiu de transmetre els coneixements i compartir inquietuds amb altres emprenedors, cosa què pot ser molt enriquidora.

Amb les sessions d’assessorament individual s’aconsegueix l’aplicació pràctica dels coneixements a cada un dels projectes de cada emprenedor. La durada d’aquestes sessions pot ser variable, en funció de les necessitats de cada projecte.
El servei és gratuït per a l’emprenedor.

   Creació d'Empreses E-mail: creacioempreses@cambraterrassa.es
Tel. 93 733 98 34
Fax. 93 789 11 65
Amunt
Avall
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa
Cambra de Comerç de Terrassa Cambra de Comerç de Terrassa